Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2014 10:53 - Отслабване с канела
Автор: kremena108 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1434 Коментари: 0 Гласове:
1



 Канелата освен уникалния си аромат крие и други свойства!


Все по-често канелата се използва за отслабване. Приемът на канела намалява теглото. Чаена лъжичка мед и половин чаена лъжичка канела на прах пък, добавени в чаша вряла вода, също могат да ви помогнат да отслабнете, както и да намалите риска от сърдечно-съдови заболявания.   хапче отслабване
image

Канелата е богата на желязо, калций и фибри.  Съставката е използвана още в Средновековието, като лекарство срещу диария, нарушено храносмилане и подуване на корема. Канелата е ефикасна и срещу  разпространението на раковите клетки, образуване на язва на стомаха и помага при лечение на бактериални инфекции.
Канелата намалява нивото на кръвната захар заедно с нивата на лошия холестерол (LDL), По този начин  не оказва влияние върху добрия холестерол (HDL) и е полезна за сърцето. Тъй като канела е със сладък вкус, тя също така отговаря на желанието за сладки храни.
Тъй като високите нива на кръвната захар могат да доведат до увеличаване на съхранение на мазнините от организма, канелата помага за предотвратяване на тази тенденция, като ви позволява да отслабнете. image

Канелата влияе добре на маетаболизма и усвояването на захарта от организма. . Канелата също така забавя преминаването на храната от стомаха в червата.

 

 Следователно, вие се чувствате удовлетворени по-дълго време, но ядете по-малко. Това ви помага да отслабнете. Канелата помага на организма да преработи въглехидратите по-ефективно - това също помага за загуба на няколко килограма.
В ежедневното си  канела можете да добавите, като пиете билков чай с екстракт от нея. Можете да добавите  една чаена лъжичка канела към зърнената си закуска или овесена каша, да я поръсите върху тост си или да я добавите към сутрешното  си  кафе.
Спокойно можете да прибавяте канелата към  масло, сирене и сладкиши, като например ябълков и прасковен пай, подобрява техния вкус. Тя може да се добавя и към плодови сокове. Освен това, вземането на канелени капсули също е лесно решение. Може дори да използвате канела като подправка за печени картофи в комбинация с още някои източни подправки. 

 image

Уверете се, че канелата която използвате е прясна. Ефектът от подправката е временен. За оптимални резултати в програмата ви за отслабване трябва да е включена питателна храна, както и редовно физическо натоварване.
    




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kremena108
Категория: Тя и той
Прочетен: 13944
Постинги: 12
Коментари: 1
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031